OVER ONS

dream it. do it. maekid.

 

WIE ZIJN WIJ ? 

 

MAEKID. is opgericht door (mij) Anna Vera , moeder van een zoon Mae-son. De officiële inschrijving van MAEKID. bij de KVK was in April 2020. ]

 

www.maekid.nl is een hippe handgemaakte baby – en kinderkleding webshop. Comfy en vrij neutrale kleding met zo nu en dan een tof printje. Er zijn verschillende items in een zelfde soort stof waardoor je broertjes en zusjes goed met elkaar kan laten matchen. De kleding zal allemaal in Nederland geproduceerd worden en dat maakt het extra bijzonder. Naast kleding zijn er een aantal soorten accessoires bij te bestellen om zo een complete look te creëren.

 

Naast de producten die te koop zijn, staan service en fijn, persoonlijk contact hoog bovenaan om het iedereen naar zijn/haar zin te maken. Ook ik ben natuurlijk een mens, maar ik probeer altijd alles op de juiste manier op te lossen, zodat iedereen blij en tevreden is.

Anna Vera 

Founder

The Making of

HOE ONTSTAAN?

Tijdens de coronacrisis zat ik ineens veel meer thuis en kwam er ruimte in mijn hoofd vrij voor nieuwe ideeën. Op een avond zat ik op de bank en zo begon ik een aantal kledingstukken te tekenen, “hmm, hoe zou ik een eventuele webshop noemen?” dacht ik. Het zou natuurlijk wel leuk zijn als ik mijn zoon zijn naam er in zou kunnen verwerken. ” MAE… MAED… MAEKID.?? Yes MAEKID. dat gaat het worden.” En eigenlijk ben ik digitaal via Illustrator gaan ontwerpen en gaan onderzoeken wat je moet doen en nodig hebt om een eigen webshop te starten. Alles ging ineens razend snel en voor ik het wist werden de eerste samples gemaakt.  Nu een aantal maanden later is de webshop veel beter en groter dan ik ooit had durven dromen. Ik ben er ontzettend trots op!